Gratis verzending in NL

10% korting op je eerste bestelling met de code lovexx

0645032794

No products in the cart.

No products in the cart.

No products in the cart.

Not on Tuesday

Geen categorieTIPS OM JOUW SIERADEN MOOI TE HOUDEN

Onderhoudstips waardoor sieraden nog langer mooi blijven.

Leonie

Tips waardoor sieraden nog langer mooi blijven

Als je sieraden dagelijks draagt kun je er niet omheen. Of ze echt zilver, goud of verguld, ze beschadigen door het dragen of verkleuren. Super jammer! Dit heeft (meestal) niet met de kwaliteit van je sieraad te maken, want het ontstaat gewoon door het dragen. Gelukkig zijn er genoeg middeltjes om je sieraden weer te laten glanzen én we geven jou onderhoudstips waardoor sieraden nog langer mooi blijven.

♥ Doe je sieraden af voordat je gaat slapen. Sieraden slijten sneller als je het blijft dragen en er bestaat een kans dat het kapot gaat tijdens het slapen.

♥ Douche en zwem niet met je sieraden om. Zeepresten kunnen achterblijven op en in je sieraden wat uiteindelijk voor verkleuring zorgt.

♥ Pas op voor zwavelhoudende substanties. Denk aan: elastieken, erwten, aardappelen, eieren en knoflook. Ook chloor is een grote boosdoener! Deze producten geven een witte aanslag op zilver en dit is niet meer weg te poetsen. Zonde dus.

♥ Doe je sieraden altijd als laatste om. Je wilt natuurlijk niet dat je ergens achter blijft haken tijdens het omkleden.

♥ Laat je sieraden niet direct in aanraking komen met zeep, parfum, make-up en zeker niet met haarspray. Dit zorgt voor een dof effect.

♥ Doe je sieraden af als je weet dat je zwaar werk gaat doen of begint aan een flinke workout. Het is zonde als je het verliest en zweet tast ook nog eens je sieraden aan.

♥ Sluit kettinkjes, armbanden en andere sieraden met een sluiting voordat je het opbergt. Hoe irritant als je in de ochtend haast hebt en eerst je ketting nog uit de knoop moet halen?

♥ Het allerbeste is om je sieraden op een donkere plek te bewaren, bijvoorbeeld in een sieradenzakje of kistje. Gebruik je een kist? Ga dan voor één met een zachte ondergrond. Dit voorkomt beschadiging en tegelijkertijd zorgt het voor minder blootstelling aan zonlicht.

Liefs,
Leonie

Post a comment

Hinthamerstraat 88B
5211 MS ‘s-Hertogenbosch

info@notontuesday.com

What’s app: 0645032794

%d bloggers liken dit: