Gratis verzending in NL

10% korting op je eerste bestelling met de code lovexx

0645032794

No products in the cart.

No products in the cart.

No products in the cart.

Not on Tuesday

FashionTips voor de perfecte layering
tips

Tips voor de perfecte layering

LAYERING TIPS

In principe kun je elk kettinkje toevoegen aan jouw necklace party. Toch hebben wij nog een paar tips voor jou om de perfect layer te creëren. Deze tips dienen slechts ter inspiratie, het belangrijkste is dat je deze trend invult zoals jij mooi vindt!

  • Kijk voor welke look je wilt gaan. Je kunt de layering trend heel fijntjes houden door subtiele en basic kettinkjes met elkaar te combineren maar je kunt ook voor opvallend gaan door kettingen met grotere hangers te dragen. Kijk wat past bij jouw outfit en de gelegenheid.
  • Zorg dat je kettinkjes koopt die verstelbaar zijn in lengte, zodat je ze allemaal op verschillende lengtes kunt hangen. Wil je kettinkjes tegelijkertijd dragen maar verschillen ze eigenlijk niet genoeg in lengte? Maak dan gebruik van een verlengstukje. Hiermee kun je zelf zorgen voor een mooie verdeling van de lengtes tussen jouw kettingen.
  • Last van de herkenbare struggle dat jouw layer niet netjes blijft zitten en door de war raakt? Draag dan kettinkjes die gemaakt zijn van verschillende schakels, hierdoor blijven jouw kettingen niet in elkaar hangen!
  • Voor de girls die er met weinig moeite toch zo trendy mogelijk uit willen zien, is de dubbele ketting de oplossing! Deze ketting bestaat al uit meerdere kettingen die verschillen in lengte en maar één sluiting heeft. Je hoeft de kettinkjes dus niet meer bij elkaar te zoeken, ze zitten namelijk al aan elkaar vast. Hiermee heb je zonder veel gedoe in één keer een mooie layer om.
  • Kijk goed welke ketting je wilt laten opvallen en zorg ervoor dat deze op de lengte hangt die er het meeste uitspringt. De andere kettinkjes zouden ervoor moeten zorgen dat die ene ketting nog meer wordt benadrukt!
  • Less is NOT more! Bij deze trend is het juist de bedoeling om zoveel mogelijk kettinkjes van verschillende lengtes bij elkaar te dragen. More is dus echt more en je mag helemaal uitpakken met al jouw kettinkjes bij deze trend!
  • Voeg een persoonlijke touch toe aan jouw layer door een ketting te dragen waar een naam, initiaal, datum of andere persoonlijke tekst op staat! Super leuk om deze unieke kettinkjes te combineren met andere fijne kettingen. 

Shop hier kettingen voor een perfecte layering. Mocht je meerdere kettingen aan 1 slotje willen? Neem dan contact met mij op voor via info@notontuesday.com
Dan maak ik de kettingen voor je aan 1 slotje. Vergeet niet de kortingscode lovexx toe te passen op de afrekenpagina. 

Bewerk met Elementor
 
 
 
 
Bezig met laden

Liefs Leonie

Hinthamerstraat 88B
5211 MS ‘s-Hertogenbosch

info@notontuesday.com

What’s app: 0645032794

%d bloggers liken dit: