About

Hi! Ik ben Leonie, Founding Editor van notontuesday.com
In 2013 ben ik deze blog gestart als een mode blog en 2 jaar later heb ik de webshop eraan toegevoegd. Via de webshop verkoop ik leuke en betaalbare fashion & lifestyle items voor kids en dames. Sinds ik zelf moeder ben geworden van 2 prachtige kinderen ben ik echt een online shopaholic geworden! Ik bestel echt alles online voor mijn kleintjes, voor mijzelf of voor in huis. Soms is het zo rennen met 2 kleintjes dat even rustig shoppen er niet altijd meer in zit. Echter wil ik wel graag op de hoogte blijven van de trends en niet alleen maar mama zijn. Daarom ben ik de blog gaan uitbreiden en schrijf ik over alles waar ik blij van word: ‘feel good’, fashion, kids fashion, accessoires en lifestyle. Niet alleen voor de kids, maar ook leuke items voor vrouwen. Mijn doel is om unieke items en laatste trends te verzamelen en jullie hiermee te inspireren!

Naast deze website heb ik ook een eigen sieradenlijn genaamd ☆ Tuttebel ☆
Tuttebel sieraden zijn handmade en kunnen ook gepersonaliseerd worden met een letter, symbool of datum. De sieraden vind je onder andere hier op de webshop, maar ook op de Tuttebel webshop en daar kun je ook de verkooppunten van de sieraden vinden. Wil je iets custom made laten maken? Stuur dan een mailtje naar info@tuttebel.shop

initial

Samenwerken met Not on Tuesday? Neem gerust contact met mij op voor mijn adresgegevens en/of om de mogelijkheden te bespreken via info@notontuesday.com

 

With love,
Leonie

 

Follow me on Instagram | Bloglovin’ | Facebook | Pinterest

About

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *